2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

"Isten veled, Görgei!"

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Kispest: Újabb pozíciót kapott Kránitz Krisztián

  • Kispest: Újabb pozíciót kapott Kránitz Krisztián

Újabb pozíciót kapott Kispesten a Mr. 40%-ként ismert Kránitz Krisztián. A korábbi szocialista képviselőt ezúttal a DK mentette meg.

A Gyurcsány-párti alpolgármester javaslatára kinevezték a Vagyonkezelő helyébe lépő Gazdasági Ellátó Szervezet igazgatóhelyettesévé.

Kránitz emellett, ráadásul több mint 5 millió forintot is felvehetett.

A Fidesz kerületi önkormányzati képviselője elmondta: az átszervezés következtében számos olyan kispesti kisvállalkozó került nehéz helyzetbe, akik az önkormányzattól bérelnek üzlethelyiséget, nekik ugyanis jelentősen megnőtt a bérleti díjuk.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!