2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Kirabolták az időseket, volt, akit meg is öltek

Nem tudták, hogy miből élt az ároktői rablógyilkos banda – ezt állította az a két szintén ároktői tanú, akiket ma hallgattak meg a Fővárosi Törvényszéken.

A banda tagjai, R. Elemér és családja „lomizás” közben figyelték ki idős áldozataikat, akikhez pár nappal később betörtek, megverték és kirabolták őket. Ketten belehaltak a kegyetlen bántalmazásba, több idős embert pedig csak az orvosok tudtak megmenteni.

A hétfőn meghallgatott férfi az egyik vádlottal járt terepszemlén egy budapesti lakásban, azt azonban tagadta, hogy tudomása lett volna arról, hogy társa rablásra készül. A tanúként meghallgatott nő pedig a bandától vásárolt ékszert.

A vádirat szerint összesen 12 támadás volt, amelyeket 2008 ősze és 2009 tavasza között követtek el Budapest több kerületében, illetve Heves és Hajdú-Bihar megyékben. A vádlottak mindannyian voltak már büntetve. A brutális rablógyilkosságok miatt életfogytiglant kaphatnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Zelenszkij most már tárgyalna Oroszországgal

Zelenszkij most már tárgyalna Oroszországgal

Ukrajna meghívhatja Oroszországot a nemzetközi partnerekkel tervezett következő békekonferenciára – közölte Volodimir Zelenszkij elnök kabinetfőnöke, Andrij Jermak a Bloombergnek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!