2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:30

Belföld

Kilenc szempont szerint lehet pontozni a tanárok munkáját, amelyre összesen 100 pontot lehet adni + videó

A következő tanévtől egy új teljesítményértékelési rendszer lép életbe pedagógusoknál, amelyben az igazgatók évente pontozzák a tanárok munkáját - mondta híradónknak a Belügyminisztérium államtitkára. Rétvári Bence azt állította: az iskolaigazgatók feladata lesz, hogy a tanárokat és a segítő munkakörökben lévőket pontozzák. Az igazgatók teljesítményét is értékelik majd, őket az intézmény fenntartója által kijelölt képviselő felügyeli. A rendelet kimondja, hogy kilenc szempont szerint lehet pontozni a tanárok munkáját, amelyre összesen 100 pontot lehet adni.

  • Kilenc szempont szerint lehet pontozni a tanárok munkáját, amelyre összesen 100 pontot lehet adni + videó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!