2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Belföld

Kiküldték az újságírókat Földesi-Szabó tárgyalásáról + Képek + Videó

A perbeszédekkel folytatódik Földesi-Szabó László pere a Fővárosi Ítélőtáblán.

Az Egymásért, Egy-Másért Alapítvány milliárdos csempészéssel vádolt volt vezetője kiskereskedelmi forgalomban értékesítette az országba adományként, vámmentesen behozott élelmiszert. Földesi-Szabó László azt állítja: ezt utasításra tette. Hogy kiére, az államtitok.

Az ügyben érintett lehet az NBH korábbi főigazgatója, Galambos Lajos is, aki kuratóriumi tag volt a civil szervezetben. A vele kapcsolatos nyomozás iratait ma ismertették a bíróságon, ami szintén államtitkoknak minősül, ezért az újságírókat kiküldték a tárgyalásról. Ítélet július 2-án várható. Ezt házi őrizetben várja Földesi-Szabó László, mert a bíróság április végén megszüntette előzetes letartóztatását, együttműködő vallomása miatt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Brüsszeli bevándorlási politika

Menczer Tamás Facebook-videójában hangsúlyozta, hogy míg Brüsszel és Soros György értékként tekint a migrációra, addig Magyarország megállítani akarja azt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!