2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Belföld

Helyreigazítás

„A 2020. május 16. napján „Kifogásolható döntéseket hoznak a baloldali polgármesterek” címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Pikó András polgármester elvett 60 közszolgálati lakást azoktól, akik a koronavírus ellen küzdenek, azaz az egészségügyi dolgozóktól, a tűzoltóktól és a rendőröktől. A valóság ezzel szemben az, hogy egyetlen egészségügyi dolgozótól, tűzoltótól, rendőrtől sem került elvételre egyetlen lakás sem, tekintettel arra, hogy a VIII. kerületben üres, nem lakott, nem használt lakások átminősítéséről született döntés.”

 

Kifogásolható döntéseket hoznak a baloldali polgármesterek

A baloldali polgármesterek a kormányt kritizálják, miközben ők maguk élnek vissza a különleges jogrend adta felhatalmazással. A veszélyhelyzetet kihasználva több fővárosi kerület első embere is elfogadott olyan döntéseket, amelyeknek semmi köze a koronavírus elleni védekezéshez - derítette ki az Informátor.

Niedermüller Péter önhatalmúlag zárt le utcákat a VII. kerületben, illetve tanácsadói szerződésekről is döntött egy személyben. Komáromi Zoltán DK-s politikus 1,8 milliót kap a párttársától.

A kerület fideszes országgyűlési képviselője szerint Niedermüller Péter a rendkívüli jogrend adta lehetőségeket arra használja fel, hogy párttársait kifizesse.

A különleges jogrendet kihasználta Horváth Csaba is. Zugló MSZP-s polgármestere egyedül fogadta el azt a parkolási automatákra vonatkozó több százmilliós bővítést.

A helyi Fidesz álláspontja mindvégig az volt, hogy a több százmilliós kiadás helyet jóval olcsóbban is meg lehetett volna oldani ezt a beruházást.

A Baranyi Krisztina vezette Ferencváros alpolgármestere pedig a koronavírus járvány idején a legfontosabbnak a marihuána legalizációját tekinti.

A különleges jogrendet a nyolcadik kerület polgármestere is kihasználta. Pikó András a járvány idején érezte szükségesnek, hogy elvegyen 60 közszolgálati lakást pont azoktól, akik a koronavírus ellen küzdenek, az egészségügyi dolgozóktól, a tűzoltóktól és a rendőröktől.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Schanda Tamás: jócskán 250 ezer alatt a nyilvántartott álláskeresők száma

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat októberi adatai szerint a tavaly januárinál is kevesebb a regisztrált álláskereső Magyarországon. 2021. október 27.

Szijjártó: A migrációval egyező fenyegetést jelent a nemzetközi szervezetek ezzel kapcsolatos politikája

A migrációval megegyező súlyú fenyegetést jelent térségünkre a józan eszüket teljesen elveszítő nemzetközi szervezetek migrációval kapcsolatos politikája. 2021. október 27.

Luxusnyaralásra utazott Gyurcsány Ferenc és felesége

A Ripost értesülései szerint váratlanul Szardíniára utazott a Gyurcsány-házaspár. 2021. október 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!