2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Kiderült, milyen fotók találhatók egyes fideszes politikusok telefonjának képernyőjén + videó

Humoros videó jelent meg a miniszterelnök TikTok-oldalán, amelyben fideszes politikusoktól azt kérték, mutassák meg a telefonjuk zárolt képernyőjét.

  • Kiderült, milyen fotók találhatók egyes fideszes politikusok telefonjának képernyőjén + videó

Szijjártó Péter elutasította a kérést, mondván, inkább megtartaná magának, ugyanis – mint mondta – a képen felesége látható bikiniben. Deutsch Tamás nagy örömmel mutatta meg a legkisebb fiáról készült háttérfotóját, Kubatov Gábor pedig szintén büszkén vállalta, hogy egy hatalmas trikolór zászló a feloldási képernyője.

Szentkirályi Alexandra a következőket mondta: „Azért nem mutatnám meg – bár nagyon büszke vagyok rá –, mert a lányom az, és nem nagyon szeretem mutogatni a nyilvánosságban őt”.

Orbán Viktor válasza azonban mindegyikükén túltett. A miniszterelnök úgy fogalmazott, azt sem tudja, mi az a zárolt képernyő.

Zárolt képernyő? Az milyen? Nekem nincs zárolt képernyőm

– jegyezte meg nevetve a kormányfő, majd megmutatta nyomógombos telefonját.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!