2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Kiderült, miként vág neki a választásoknak Gattyán György pártja

A Világgazdaság birtokába jutott információk szerint mostanra összeállt Megoldás Mozgalom (MEMO) EP-listája, melyen a listavezető Huszár Viktor, a MEMO elnöke, a Teqball társalapítója lett.

  • Kiderült, miként vág neki a választásoknak Gattyán György pártja

Az EP-listára felkerült Horváth Ferenc nyugalmazott rendőrőrnagy mellett egy jelenleg is aktív ökumenikus lelkész, Tóth Mihály, aki bemutatkozójában kétgyermekes apukaként, vagyis „hivatalos, otthoni túsztárgyalóként” hivatkozott magára. Meglepő módon a listán helyet kapott a mozgalom győri polgármesterjelöltje, Szilágyi Norbert is. Így az utóbbi – ha bármelyik választáson sikerrel szerepelne – még azt is eldöntheti, hogy melyik mandátumot venné fel.

Főpolgármester-jelöltje ugyanakkor nem lesz a MEMO-nak, de egyéni önkormányzati képviselőjelölteket és polgármesterjelölteket is elindítanak

- írja a lap.

A Világgazdaság úgy tudja, hogy a néhány éve alapított párt a fővárosban csupán két kerületben indítana polgármesterjelöltet: 

  • az egyiket a XVIII. kerületben, ahol Tabi Tünde lesz a jelölt, a másikat 
  • a III. kerületben, ahol pedig Vig Rafael indul. 

Az egész országban összesen kilenc polgármesterjelöltje lenne a pártnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!