2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Fidesz-KDNP kampánynyitója 14:30

Belföld

Kicsoda is Karácsony Gergely?

Csak egy szerencsétlen lúzer, egy bukott, és a barátai által többszörösen átvert balek.

  • Kicsoda is Karácsony Gergely?

 

Karácsony Gergely nem akar Zugló polgármestere lenni. Nem elég neki Zuglót vezetni. Neki az nem pálya. Nem érzi, nem motiválja. 

Az olyan elásós. 

Nagyban akarja nyomni. Mert ő akkora spiler, akkora talentum, olyan korszakos zseni, hogy az ő képességeinek csak a töredékét használja ki Zugló, ez a 120 ezer ember által lakott kerület. 

Gerinek, Zugló a fél fogára sem elég. 

Ő miniszterelnök, vagy főpolgármester akar lenni. 

Minimum. 

De talán a legmegfelelőbb feladat számára az lenne, ha végre a világmindenség uraként szerepelgethetne. 

Csak melózni ne kelljen. 

Interjúkat adna drága jó Bolgár úrnak, az Indexnek, a Magyar Narancsnak és a 168 órának. Az ATV-t ugyan innentől kezdve valószínűleg hanyagolni fogja - csütörtökön Rónai Egon rákérdezett pár fontos dologra is, amit Geri szokás szerint nagyon rosszul viselt - de sebaj, ott van még a 24.hu, és a HVG. 

A függetlenobjektiv sajtó nagyágyúinál nem fog hebegni meg habogni, meg végérvényesen és kibogozhatatlanul belegabalyodni a hazugságaiba. 

Friss hír, hogy időközben el is tűntek Karigeri, Gyuriferit idéző őszinte mondatai az ellenzéki sajtó címlapjairól. Húsz-harminc perc lefelé görgetés után ugyan megtalálhatja, aki nagyon akarja, de ez ugye egy heveny csonthártyagyulladás nélkül szinte kivitelezhetetlen mutatvány. 

Aki esetleg lemaradt volna, Karigeri családi körben - a háttérben gondtalanul viháncoló gyermekeket nevetgélését lehet hallani - gyors lefolyású őszinteségi rohamot kapott, mely vallomását valaki a baráti társaságából felvette, majd nyilvánosságra is hozta egy Jobbikhoz köthető csatornán. 

Tehát mocskosfidesz. 

Nyilván. 

Zárójel: 

2017-ben egyik politikai riválisa, a méltán elfeledett Berkecz Balázs ugyanígy járt el Gerivel. Felvette majd ki is szivárogtatta egy beszélgetésüket, amiben Karácsony amiatt bazmegel, hogy a f.szér’ hagyta magát rávenni a miniszterelnök-jelöltségére. 

Zárójel bezárva. 

A felvételen sok egyéb mellett az is hallható, hogy, amennyiben ez a kivételesen tehetséges mindenhez is értő reneszánsz ember nem lesz - most épp - főpolgármester, akkor politikailag (vagy fizikailag?) jól el fogják ásni Zuglóban. 

„Ha én visszamegyek Zuglóba, akkor engem elásnak (...)

Mondja a kiszivárgott beszélgetés egy pontján. 

Mely kijelentése tulajdonképpen tökéletesen megmagyarázza, hogy az általa “irányított” kerület, miért nem fejlődik, miért van tele botrányokkal, miért áll a csőd szélén, és, hogy Gergely, miért kezd hisztérikusan levegőért kapkodni, ha egy újságíró a Zuglóban elért eredményeiről szeretné kérdezni. 

Karigeri a jelek szerint csak ugródeszkának használta a zuglói polgármesteri széket, ahol nem érezte - nem érzi - jól magát. Kevés neki. Uncsi. 

Mert ő egy karrierpolitikus, aki nem szeret olyan csip-csup ügyekkel foglalkozni, mint egy 120 ezres kerület irányítása. Ami sajnos tökéletesen meg is látszik Zuglón. 

Geri most persze titkosszolgálati módszereket hallucinál, pedig csak meg kéne válogatni a szavait és barátait. 

Például, ha nem fenyegette meg, se Tóth Csaba, se senki más a családját, akkor nem kellene ilyenekkel és ehhez hasonlókkal hencegnie. 

Ha pedig ez mégis megtörtént, akkor szépen el kell menni a rendőrségre és fel kell jelenteni azt a politikust, vagy állítólagos gazdasági szereplőt, aki a családunkat fenyegeti. 

Egy felelős politikustól, miniszterelnök-jelölttől, főpolgármester-jelölttől ez a minimum. Az elvárható, jogkövető magatartás. 

De Karigeri minden csak nem felelős politikus. 

Csak egy szerencsétlen lúzer, egy bukott, és a barátai által többszörösen átvert balek. 

Már kezdem megsajnálni. 

Apáti Bence

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!