2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Belföld

Kiálltak Matolcsy mellett

A rendőröket is kihívták az LMP-ből kivált Párbeszéd Magyarországért Párt bejelentett sajtótájékoztatójára, ahol ellentüntetők Matolcsy György iránti szimpátiájuknak adtak hangot.

A párt tagjai a Magyar Nemzeti Bank előtt a volt gazdasági miniszter ígéreteit és tőle idézett mondatokat ragasztottak ki egy műanyag táblára. Schering Gábor országgyűlési képviselő szerint hibázott a kormányfő, amikor Matolcsyt jelölte a jegybank élére: „Matolcsy György minisztersége, a sorozatos megszorítások szociális és gazdasági katasztrófába taszították az országot. Teljesen alkalmatlan miniszter, aki egy rossz ideológia szolgálatában végzett rossz munkát. Azt gondoljuk, hogy egy ország arculcsapása, hogy ezt a rosszul teljesítő, bukott minisztert a miniszterelnök jegybankelnöknek nevezi ki” – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Zsinórban hatodszor + videó

Radar - Zsinórban hatodszor + videó

Megvédte magyar bajnoki címét a Ferencváros labdarúgócsapata! A zöld-fehér együttes zsinórban hatodik alkalommal végez biztosan a pontvadászat élén, összesen pedig ez az FTC 35. bajnoki aranyérme. Az önfeledt ünneplést kevesen úszták meg szárazon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!