2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Belföld

Kevesebb brüsszeli támadásra számít a Fidesz EP-képviselője

A Magyarország elleni brüsszeli támadások mérséklődésére számít az európai parlamenti választások után Schöpflin György.

A Fidesz EP-képviselője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában kifejtette: ez a kormánypártok nagyarányú győzelmének is köszönhető.

– A kétharmad nehéz probléma. Nincs erre precedens 1945 óta, hogy egy demokratikus országban egy pártszövetség kétszer is kétharmados többséget kapott volna, és mindenki csak vakarja a fejét, mi van ezzel a Magyarországgal. Amit nem néznek, hogy a baloldal katasztrofálisan leszerepelt. Nincs egy valamire való baloldal Magyarországon. És milyenfajta demokráciáról beszélünk?! Akkor ne lepődjünk meg, hogy a közép-jobboldal kétszer is kétharmados megbízatást kapott – mondta Schöpflin György.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!