2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Kétszer is gondolja meg, merre és hogyan

A török elnök, Recep Tayyip Erdogan delegációjának érkezése miatt hétfőn és kedden forgalomkorlátozásokra kell készülni a fővárosban.

  • Kétszer is gondolja meg, merre és hogyan

 A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint elsősorban a belvárosi főútvonalakon kell időszakos lezárásra számítani, és több közösségi közlekedési járat rövidített vagy módosított útvonalon közlekedik majd.

„Délelőtt 11 óra és 14 óra 30 perc között a 4-es főút, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, M0-s autóút, M3-as autópálya, Kós Károly sétány, Andrássy út, József Attila utca, Lánchíd, Hunyadi János út, Szent György utca útvonalon, 13 óra 30 perctől 15 óra 30 percig a Szent György utca, Hunyadi János út, Lánchíd, József Attila utca, Bajcsy-Zs. út, Alkotmány utca útvonalon. 17.30-tól 20 óráig az Alkotmány utca, Bajcsy-Zs. út, József Attila utca, Eötvös tér, Apáczai Cs. J. útvonalon kell korlátozásra számítani. Az M1-es metró nem közlekedik várhatóan 12 óra és 13 óra 10 perc között, az M2-es metró a Kossuth Lajos tér metróállomáson megállás nélkül halad tovább üzemkezdettől 18 óra 30 percig, tájékoztatott Nyesőné Nagy Gabriella, a BKK Info szóvivője.

rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint vasárnaptól keddig ideiglenes forgalomkorlátozás lép érvénybe, amely a főváros I., II., V., VI., X., XIII., XIV., XV., XVI. és XVII. kerületét is érinti. Sok helyen tilos lesz megállni.

Szakaszosan és időszakosan lezárnak több utat, útvonalat: hétfő délelőtt 11-től délután 2-ig például a 4-es főutat, az M3-as autópálya bevezető szakaszát, a Hősök terét és az Andrássy utat érinti az intézkedés.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Hajóvá változó buszok, vízben elakadt autók! Budapestre is lecsapott a vihar. A rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű csapadék pénteken is sok munkát ad a tűzoltóknak. A katasztrófavédelmet főleg elárasztott garázsok és pincék miatt riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!