2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Belföld

Kétszázmillió vándorol vissza az állam kasszájába

Kétszázmillió forintot kaphat vissza az állam a Leader-pénzekből, ugyanis jogerős ítélet született a Magyarországi Leader Közhasznú Egyesület ügyében – tudta meg a Magyar Nemzet.

Az egyesület közbeszerzés nélkül még a Gyurcsány-kormány idején jutott hozzá félmilliárd forinthoz, amelynek majdnem a felét kell most visszafizetnie. A Fővárosi Ítélőtábla szerint ennyit bizonyíthatóan törvénytelenül költöttek el. A megállapodást az akkori kormány részéről az MSZP-s Gőgös Zoltán államtitkár írta alá. A szocialistákhoz közel álló egyesületet 2008 elején bízta meg a korábbi tárcavezetés, hogy kommunikálják a gazdasági válság hatásait, a pénz nagy részét azonban csak papíron fordították válságkommunikációra. A valóságban saját működési költségükre és alkalmazhatatlan, összeollózott tanulmányokra költötték.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – Ma ünnepli 90. születésnapját Bodrogi Gyula + videó

Radar – Ma ünnepli 90. születésnapját Bodrogi Gyula + videó

Ma ünnepli 90. születésnapját Bodrogi Gyula, Kossuth-díjas színész, a Nemzeti Színház művésze. Rengeteg mozifilmben, tévéfilmben, kabaréjelenetben és több száz színházi szerepben láthatta a közönség az elmúlt évtizedekben. Túlzás nélkül lehet mondani, hogy az egész ország ismeri és szereti. A Radar is elment a Nemzeti Színházba, hogy boldog születésnapot kívánjon Bodrogi Gyulának, aki éppen egy próbáról érkezett - egy új előadással készül a premierre.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!