2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Két településen tartanak ma időközi önkormányzati választást

Két településen tartanak ma időközi önkormányzati választást: Bódvarákón polgármestert, Babarcszőlősön képviselőket is választanak.

  • Két településen tartanak ma időközi önkormányzati választást

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bódvarákón azért tartanak időközi polgármester-választást, mert a korábbi településvezetőnek le kellett mondania méltatlanság miatt. Két független jelölt pályázik a polgármesteri tisztségre, a voksoláson 84-en vehetnek részt.

A Baranya megyei Babarcszőlősön azért tartanak időközi választást, mert a 122 lakosú község képviselő-testülete május végén feloszlatta magát. A polgármesteri tisztségért hat független jelölt indul, a négy képviselői helyre pedig kilencen pályáznak, valamennyien függetlenek. A választási névjegyzékben 93-an szerepelnek.

Szavazni vasárnap reggel hattól este hét óráig lehet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!