2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:15

Belföld

Két kérdés is lesz Gyöngyöspatáról a nemzeti konzultációban

Két kérdés is lesz a gyöngyöspatai ügyben a nemzeti konzultáció témái között - mondta a térség fideszes országgyűlési képviselője a kormány Facebook oldalán megjelent videóban. Horváth László emlékeztetett: külföldről pénzelt szervezetek kezdeményezésére a gyöngyöspatai romák pert indítottak, amelyben 100 millió forint kártérítést ítéltek meg nekik.

  • Két kérdés is lesz Gyöngyöspatáról a nemzeti konzultációban

"Az egyik kérdés arra vonatkozik majd, hogy igazságos-e ez a kártérítés. A másik kérdés az, hogyha már megítélték ezt a kártérítést nekik, akkor miként teljesítsék. A mi álláspontunk szerint oktatási, képzési programok szolgálnák leginkább a roma közösség érdekét, mert így jutnak munkához, és így tudnak kitörni a szegénységből. Az elmúlt időszakban a cigány társadalomban felére csökkent a a munkanélküliség. Szeretnénk, ha ez a folyamat nem törne meg."

- mondta Horváth László, a Fidesz országgyűlési képviselője.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!