2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Két év múlva kezdődhet az M0-s körgyűrű kibővítése

  • Két év múlva kezdődhet az M0-s körgyűrű kibővítése

Két év múlva kezdődhet az M0-s nyugati szakaszának építése, miután a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kiválasztotta az előkészítést tervező cégeket – írja a Magyar idők. A beruházás során völgyhidak, alagutak, és egy 20 kilométer hosszú, kétszer két sávos betonút épül, amely a Győr felé vezető M1-es autópályát köti össze a pilisi települések felé vezető 10-es úttal. Az új nyomvonal a meglévő körgyűrűhöz Budaörsnél csatlakozna. Az m0-s bővítése a kelet–nyugat irányú forgalomban 35 kilométernyi megtakarítást jelenthet, valamint tehermentesítené az óbudai és belső budai utakat. A tervek 2020-ra, a kivitelezés pedig 2022-re készülhet el.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!