2023. 02. 04. Szombat Ráhel, Csenge napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Riksaláz 03:30

Belföld

Két budapesti iskolában is intézkedtek a koronavírus miatt

Két budapesti iskolában is korlátozásokat vezettek be a koronavírus miatt. Az ELTE is korlátozná az Olaszországban járt hallgatók és tanárok bejárását.

  • Két budapesti iskolában is intézkedtek a koronavírus miatt

 

A Budapest British International Schoolban arra kérik a diákokat, hogy aki Olaszországban volt maradjon otthon önkéntes karanténban és csak azután menjen iskolába, ha nem lázasodott be. Egy másik olasz tagozatos iskolában pedig azt kérik a szülőktől, hogy csak az auláig kísérjék a gyerekeket. Az Újlaki Általános Iskola igazgatója, Gábor Áron a hvg.hu-nak megerősítette: valóban fokozott elővigyázatossággal járnak el a közösség érdekében.

ELTE: Ne menjen be órákra, aki Olaszországban járt

Az ELTE is korlátozná az Olaszországban járt hallgatók és tanárok bejárását. Az intézmény körlevélben azt kéri: aki a fertőzés gócpontjainál volt az elmúlt napokban, két hétig ne járjon be az órákra. A távollétük igazolt hiányzásnak minősül.

Ügyeleti központot működtet az operatív törzs

Ügyeleti központot működtet a koronavírus fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs - közölte a Belügyminisztérium.

Az ügyeleti központ e-mail-elérhetősége:

koronavirus@bm.gov.hu.

A beérkező elektronikus levelekre a központ a lehető legrövidebb időn belül ellenőrzött, hiteles választ küld.

A 06-80-277-455 illetve a 06-80-277-456 számú, ingyenesen hívható információs vonalakra kezdeményezett hívásokat a nap 24 órájában az ügyeleti központban fogják fogadni a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársai.  

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A beruházást kritizálja Márki-Zay Péter is

A beruházást kritizálja Márki-Zay Péter is

A debreceni akkumulátorgyárat támadja Márki-Zay Péter. Az ellenzék bukott miniszterelnök-jelöltje azt mondta: a kormány a helyiek előzetes megkérdezése nélkül, a civilek kizárásával döntött a szerinte környezetkárosító üzem létrehozása mellett. Kapcsoltuk Deák Dánielt, a 21. Század Intézet vezető elemzőjét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!