2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Csernobil öröksége: a Zóna

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Két budapesti iskolában is intézkedtek a koronavírus miatt

Két budapesti iskolában is korlátozásokat vezettek be a koronavírus miatt. Az ELTE is korlátozná az Olaszországban járt hallgatók és tanárok bejárását.

  • Két budapesti iskolában is intézkedtek a koronavírus miatt

 

A Budapest British International Schoolban arra kérik a diákokat, hogy aki Olaszországban volt maradjon otthon önkéntes karanténban és csak azután menjen iskolába, ha nem lázasodott be. Egy másik olasz tagozatos iskolában pedig azt kérik a szülőktől, hogy csak az auláig kísérjék a gyerekeket. Az Újlaki Általános Iskola igazgatója, Gábor Áron a hvg.hu-nak megerősítette: valóban fokozott elővigyázatossággal járnak el a közösség érdekében.

ELTE: Ne menjen be órákra, aki Olaszországban járt

Az ELTE is korlátozná az Olaszországban járt hallgatók és tanárok bejárását. Az intézmény körlevélben azt kéri: aki a fertőzés gócpontjainál volt az elmúlt napokban, két hétig ne járjon be az órákra. A távollétük igazolt hiányzásnak minősül.

Ügyeleti központot működtet az operatív törzs

Ügyeleti központot működtet a koronavírus fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs - közölte a Belügyminisztérium.

Az ügyeleti központ e-mail-elérhetősége:

koronavirus@bm.gov.hu.

A beérkező elektronikus levelekre a központ a lehető legrövidebb időn belül ellenőrzött, hiteles választ küld.

A 06-80-277-455 illetve a 06-80-277-456 számú, ingyenesen hívható információs vonalakra kezdeményezett hívásokat a nap 24 órájában az ügyeleti központban fogják fogadni a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársai.  

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Az erdélyi Szatmárnémetiben így zúgott a Ria-ria-Hungária + videó

Az erdélyi Szatmárnémetiben így zúgott a Ria-ria-Hungária + videó

A magyar labdarúgó-válogatott drámai mérkőzést vívott Skócia ellen vasárnap este és Csoboth Kevin 100. percben szerzett góljával 1-0-ra nyert. A sorsdöntő találat után többezren ünnepeltek az erdélyi Szatmárnémeti belvárosában, amit a gsp.ro sportportál tudósítója rögzített.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!