2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Készüljön elég uzsonnával, ha a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon vonatozik

  • Készüljön elég uzsonnával, ha a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon vonatozik

Egész nap késésekre lehet számítani a Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon. Reggel Rákosliget és Pécel között az egyik vonat áramszedője letört, így órákon keresztül akadályozta a közlekedést. Az utasoknak másfél-két órával hosszabb menetidővel kell számolniuk.

A vonatok bizony vesztegeltek. Jelentős 100-120 perccel hosszabb menetidővel közlekednek. Most is, ebben a pillanatban, ha az utasok megnézik a vonatinformációs térképet, ott tájékozódhatnak arról, hogy a vonatuk éppen hol tart - mondta Kavalecz Imre, a MÁV Zrt. sajtóügyeletese.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!