2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Kész az MSZP és a Párbeszéd közös listája

Az MSZP választmánya jóváhagyta a szocialisták és a Párbeszéd közös európai parlamenti választási listáját.

  • Kész az MSZP és a Párbeszéd közös listája

A szocialisták egyhangú szavazással döntöttek arról, hogy a szocialista Tóth Bertalan, Ujhelyi István és Szanyi Tibor mögött a párbeszédes Jávor Benedek indul a negyedik helyen. Az MSZP a jelenlegi pártpreferenciák alapján három biztos befutó helyre számít, ezért a listát vezető pártelnök már előre bejelentette, hogy lemond mandátumáról és helyét átadja párttársának.

Amennyiben az Európai Parlamenti választási lista három, vagy több mandátumot szerez, a listavezető a választás eredményének jogerőre emelkedését követő napon lemond a mandátumáról, tehát az MSZP választmánya ma elfogadta – jelen határozat elfogadásával -a Párbeszéd jelöltjét, Jávor Benedeket nevezi meg– mondta Kunhalmi Ágnes. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

A parlamenti államtitkár hangsúlyozta: "Láthatóan idén sokkal több eljárást indítottak az oltások ellen és sokkal szervezettebbek. Álhíreket terjesztenek, részletes leírásokat tesznek közzé az interneten, hogyan kell akadályozni az oltás beadását. Ez óriási felelőtlenség."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!