2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Késelések, verekedések az újpalotai Fő téren

Rettegnek az újpalotai lakók. Budapest 15. kerületének főterén késelésekről, verekedésekről számolnak be a helyiek, akik inkább elkerülik a központot.

  • Késelések, verekedések az újpalotai Fő téren

Az üzlettulajdonosok pedig arra panaszkodnak, hogy a téren verekedő hajléktalanok és drogosok miatt jelentősen visszaesett a forgalmuk.

Alig van olyan XV. kerületi lakó, aki teljes biztonsággal át mer sétálni a Fő téren sötétedés után. A helyiek inkább elkerülik az újpalotai lakótelep központját - írja a Magyar Nemzet.

A lapnak egy neve elhallgatását kérő üzlettulajdonos azt mondta: rendkívül leromlott a közbiztonság a DK-s vezetésű kerületben a verekedő hajléktalanok és drogosok miatt, emiatt pedig a forgalma is jelentősen visszaesett.

A férfi azt állítja: késelések is előfordultak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!