2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Keresztes László Lóránt: Az ellenzék indok nélkül kiáltott diktatúrát tavasszal

Egyetért azzal Keresztes László Lóránt, ha nincs diktatúra, akkor ne kiáltsunk diktatúrát. Az LMP frakcióvezetője erről Plusz-mínusz című műsorunkban beszélt. A politikus emlékeztetett, amikor tavaly, a járvány első hulláma idején vita volt az Országgyűlésben a rendkívüli jogrend bevezetéséről, akkor nem annak volt a helye, hogy az ellenzék diktatúrázzon, hiszen mindenki tudta, hogy szükség volt a rendkívüli jogrendre.

  • Keresztes László Lóránt: Az ellenzék indok nélkül kiáltott diktatúrát tavasszal

Keresztes László Lóránt és Böröcz László (Fidesz) vitája 17 óra 30 perctől megtekinthető a HírTV műsorán. Műsorvezető: Trombitás Kristóf.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vádat emelhetnek Hunter Biden ellen

Vádat emelhetnek Hunter Biden ellen

Az Amerikai Egyesült Államok elnökének fia ellen 2018 óta folyik nyomozás adócsalás, külföldi hatalmak számára végzett lobbizás és hamis állítások miatt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!