2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Kerékpáros gázolás Budapesten: Karácsony a kormányt hibáztatja

Politikai vádaskodásba kezdett közösségi oldalán Karácsony Gergely főpolgármester, az Árpád hídon történt tragikus kerékpáros baleset miatt. A főpolgármester Magyarország kormányát hibáztatja, mivel szerinte nincs elegendő sebesség-mérő kamera a városban. A főpolgármester sebességmérő kamerák telepítésével orvosolná a helyzetet.

  • Kerékpáros gázolás Budapesten: Karácsony a kormányt hibáztatja

Valószínűleg kétszer olyan gyorsan száguldozhatott az az autó, amely a szalagkorlátot átszakítva halálra gázolt egy vétlen kerékpárost.

A halálos balesete a főpolgármester is reagált, az írta:

Meghalt egy kerékpáros az Árpád hídon, mert két barom gyorshajtó a szalagkorlátot is letarolva halálra gázolta.

Karácsony Gergely szerint bár nem az ő dolguk lenne, sebességmérő kamerákat majd telepítenek a gyorshajtók ellen.

Közben a főváros megerősítette, hogy kerékpársávok lesznek az Üllői úton és a Váci úton is, amelyeket július végétől lehet majd használni. A felújított M3-as metróvonal átadásával ugyanis felszabadultak a buszsávok.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!