2023. 05. 29. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Hogyan csináljunk rossz filmet

Következik:

Célpont 23:30

Belföld

Kémper: ítélethirdetés tavasszal

Tavasszal hirdethet ítéletet a Fővárosi Ítélőtábla Katonai Tanácsa a kémperben – tudta meg a Magyar Nemzet.

A lap szerint a Szilváy–Galambos–Laborc-féle ügyben másodfokon márciusban és áprilisban tűztek ki zárt tárgyalást. A Gyurcsány-kormány titkosszolgálati vezetői ügyében tavaly júliusban hozott elsőfokú ítéletet a Debreceni Törvényszék Katonai Tanácsa. Galambos Lajost, az NBH volt főigazgatóját kémkedésért, Szilvásy György volt titokminisztert pedig felbujtóként elkövetett kémkedésért két év tíz hónap letöltendő börtönre ítélték. Laborc Sándort, Galambos hivatali utódját is bűnösnek találták, Püski Lászlót, az orosz hátterű biztonsági cég tulajdonosát viszont felmentette a Debreceni Törvényszék. A vádlottak szabadlábon védekezhetnek, az ítélet ellen fellebbezést nyújtottak be. Az ügy iratait 2041-ig titkosították.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!