2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Kéményseprő látogatta meg a polgármestert Zalaegerszegen

Több mint 20 éves hagyomány Zalaegerszegen, hogy kéményseprő látogatja meg a polgármestert az újév első munkanapján. Idén sem volt ez másként. A jókívánságokra különösen szükség van 2021-ben.

  • Kéményseprő látogatta meg a polgármestert Zalaegerszegen

Békés, boldog, de mindenek előtt egészséges új évet kívántak a kéményseprők idén Zalaegerszeg polgármesterének, és rajta keresztül a város minden lakójának. Balaicz Zoltán a fekete zubbony gombját is megfogta, hogy biztosított legyen a szerencse.

A látogatás hagyománya a 90-es években alakult ki a zalai megyeszékhelyen. A szerencse eddig nem is kerülte el a várost, ám a jelenleg is tomboló koronavírus-járvány miatt az idei évben különösen nagy szükség lesz rá.

Az már biztos, hogy a farsangi felvonulás elmarad idén Zalaegerszegen a vírus miatt. A város további programjainak megszervezésén azonban dolgoznak a hivatal munkatársai.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!