2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Kemény kritikával illette az ellenzéki pártokat Jakab Péter

A Jobbik egykori elnöke szerint a mostani ellenzék egy vesztes ellenzék; és ideje, hogy a választók elengedjék őket. Jakab Péter bejelentette: nem gondolkodik összefogásban.

  • Kemény kritikával illette az ellenzéki pártokat Jakab Péter

Egy város, ahol a Fidesznek esélye sincs. Mert a Fideszt le lehet győzni! Így kampányolt a baloldali fellegvárnak tartott Szegeden Jakab Péter. Abban a városban, ahol a szocialisták egykori erős emberét Gyurcsány Ferenc támogatja.

Az összefogásnak nem látom alternatíváját

- mindeközben ezt hangoztatta az ATV-ben. 

Jobbik egykori elnöke szerint ahogy a természetnek, úgy a politikának is meg kell hogy legyen a maga evolúciója, ami arról szól, hogy az életképtelen pártokat előbb vagy utóbb de most már el kell engedni.

Azt szeretném, hogy ha az ellenzék összeszedné magát és nem ücsörögne a parlamentben, nem alibizne a parlamentben 2026-ig, meg lehet ezt csinálni, tehát úgy is le lehet tudni a nyári képviselői munkát, hogy összehívunk egy rendkívüli parlamenti ülést és megdöbbenek azon, hogy a hát már megint nem jött el a Fidesz...

- tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzetgazdasági miniszter: 2023 a visszaerősödés éve volt a turizmusban  + videó

Nemzetgazdasági miniszter: 2023 a visszaerősödés éve volt a turizmusban + videó

2023 a visszaerősödés és az új lendületszerzés éve volt a turizmusban. Az idei cél, hogy az ágazat tartós bővülési pályán maradjon, amivel hozzájárulhat a gazdasági növekedéshez. Ennek kulcsa a turisztikai szereplők versenyképessége – hangzott el a turizmus tavalyi eredményeit és idei terveit felsorakoztató miniszteri sajtótájékoztatón.
Újabb fejlesztések a Ludovika Campuson + videó

Újabb fejlesztések a Ludovika Campuson + videó

A kormány másfél évtizedes munkájának eredménye, ahogy ma a Ludovika Campus kinéz – erről a miniszterelnök politikai igazgatója beszélt a Katasztrófavédelmi Speciális Képzési Központ alapkőletételének ünnepségén.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!