2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Belföld

Keller László ellen újraindult a fegyelmi eljárás

Újrakezdődött a Keller László elleni fegyelmi eljárás az MSZP-ben, mert a volt közpénzügyi államtitkárt korábban formailag hibásan zárták ki a pártból.

Keller párttagságát júniusban törölték, mert a politikus pénzügyi visszaélésekkel vádolta meg a váci polgármestert – aki válaszul a párt megyei etikai bizottságához fordult. A volt közpénzügyi államtitkár a döntés ellen fellebbezett, az országos etikai testület pedig az elsőfokú eljárás megismétléséről hozott határozatot. Kellert egyébként egy dunakeszi párttag bejelentése alapján személyes adatok jogosulatlan kezelése miatt is felelősségre vonhatják, mivel állítólag felhatalmazás nélkül kezelte nyilvánosan a párttársairól szóló információkat egy korábbi küldöttgyűlésen.

Eljárási hibák miatt semmisítette meg szeptember elején a Keller László korábbi közpénzügyi államtitkár kizárásáról szóló határozatot az MSZP országos etikai és egyeztető bizottsága.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!