2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

KDNP: a szükséges kivételekkel, de mindenki pihenjen vasárnap

A KDNP kitart amellett, hogy a vasárnap általános pihenőnap legyen – mondta a távirati irodának Harrach Péter frakcióvezető. Hangsúlyozta: amennyiben a gazdaság erősödése lehetőséget nyújt rá, kezdeményezni fogják, hogy a szükséges kivételekkel a vasárnapi pihenőnap minden magyar munkavállalóra érvényes legyen.

A politikus nem tart attól, hogy a vasárnapi zárva tartás elbocsátásokhoz vezet a kereskedelemben. Úgy fogalmazott: minden változásnál megszólal a riogatók kórusa, de végül bebizonyosodik, hogy nem volt igazuk. Harrach Péter arra is kitért az interjúban, hogy a KDNP családi csődvédelemre vonatkozó javaslatát tavasszal nyújthatják be a parlamentnek, az egyeztetések ugyanis már véget értek, a jogszabály szövegezése is elkészült, és az a Miniszterelnökség asztalán van.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!