2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:50

Belföld

KDNP: A DK egy következmények nélküli párt

Elfogadhatatlannak nevezte az Európai Zsidó Szövetség elnöke, László Imre Hitlert dicsőítő kijelentését. A Demokratikus Koalíció a botrány kirobbanása óta nem állt a nyilvánosság elé. A KDNP szerint bebizonyosodott, hogy a Gyurcsány-párt következmények nélküli párt.

  • KDNP: A DK egy következmények nélküli párt

László Imre a DK újbudai polgármestere egy testületi ülésen beszélt elismerően Hitlerről. Az Európai Zsidó Szövetség elnöke László Imre Hitlert dicsőítő kijelentését elfogadhatatlannak nevezte. Menachem Margolin rabbi a Hír TV megkeresésére úgy nyilatkozott, idézem: "Egy közéleti személyiségnek tisztában kell lennie szavai súlyával. Imre László szavai elfogadhatatlanok, elkerülhetetlen, hogy felelősséget vállaljon és bocsánatot kérjen azért, a mit mondott."

A Jobbikos Brenner Koloman, az Országgyűlés újonnan megválasztott alelnöke szerint a DK-nak kell eldöntenie, hogy milyen következményei legyenek az ügynek. Karácsony Gergely főpolgármester a hírtv-t nácimosdatónak tartja egy tavaszi riportunk miatt, ezért nem hajlandó semmilyen kérdésünkre válaszolni. Párttársa Kocsis-Cake Olivio is ezt a taktikát választotta.

A KDNP szerint ismét bebizonyosodott, hogy a DK egy következmények nélküli párt.

A Demokratikus Koalíció a botrány kirobbanása óta nem állt a nyilvánosság elé megkeresésünkre pedig nem válaszolnak. László Imre ráadásul információink szerint egy hosszabb szabadságra ment. Azt szerettük volna megtudni, hogy ennek köze van-e a botrányhoz, de erre sem kaptunk választ.

Közben újabb náci botrány bontakozik ki a baloldalon. A balliberális sztártörténész Ungváry Krisztián közösségi oldalán árult és adtott el 350 euróért egy a náci egyenruhát. A balliberális oldal által futtatott történész hirdetésében kiemelte, hogy a darab teljesen hibátlan, újszerű és garantáltan eredeti. Ungváry Krisztián külön felhívta a figyelmet a karszalagra és a tartozékokra is. – írta a Pestirácok.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!