2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Katonák is járőröznek majd az utcákon

Péntektől katonákat is lehet majd látni az utcákon - közölte a honvédelmi miniszter. Benkő Tibor elmondta, az országot hét járőrkörzetre osztották, de nagyobb létszámban ott jelennek meg, ahol most is van katonai alakulat.

  • Katonák is járőröznek majd az utcákon

A létfontosságú magyar vállalatok biztonságáért felelős akciócsoport korábban arról döntött, hogy a honvédség segíti a kulcsfontosságú vállalatok működését. Az akciócsoport vezetőjeként Benkő Tibor elmondta, eddig 140 céget választottak ki. Ezek közül 71-hez már ki is mentek a honvédelmi irányítócsoportok.

Ezek között szerepel az MVM, a MOL, a Mátrai Erőmű, a MAVIR Zrt., a Magyar Nemzeti Bank, a Befektető-védelmi Alap, a Budapesti Értéktőzsde Zrt., a KELER Központi Értéktár Zrt., az Országos Betétbiztosítási Alap, a Magyar Fejlesztési Bank, a HungaroControl Zrt., a MÁV, a GYSEV, a Volánbusz, a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a Magyar Posta Zrt., több vízszolgáltató, a Fővárosi Csatornázási Művek, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt., az Antenna Hungária, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt., a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap, az Auchan Magyarország Kft., a Hungaropharma Gyógyszerkereskedelmi Zrt., a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., valamint a Honvédelmi Minisztérium több háttérintézménye.

Hír TV - MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!