2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Kásler Miklóst sértegette Vadai Ágnes az Országgyűlés előtt

Ostobának nevezte, sértegette az emberi erőforrások miniszterét az Országgyűlésben a Gyurcsány-párti Vadai Ágnes. A DK-s képviselő kritizálta a kormány járvány alatt hozott intézkedéseit. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára leszögezte: nem fogadnak el kioktatást válságkezelésről a Gyurcsány-párttól.

  • Kásler Miklóst sértegette Vadai Ágnes az Országgyűlés előtt

A kormányzati intézkedéseket támadta napirend előtti felszólalásában a DK frakcióvezető-helyettese. Vadai Ágnes szerint a kormány bosszúból tönkreteszi az önkormányzatokat, illetve a magyar embereken és családokon spórol. A képviselő ezután az emberi erőforrások miniszterét sértegette.

Nem azért támadjuk Kásler Miklóst, mert ő magyar és hívő, hanem azért támadjuk, mert szívtelen, hazudik és az intézkedései és a mondatai egész egyszerűen ostobák

– jelentette ki az ellenzéki képviselő.

Az elmúlt időszakban hozott kormányzati intézkedések beváltották a hozzájuk fűzött reményeket - hívta fel a figyelmet felszólalásában Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Közben hazugsággal vádolta a kormányt a Jobbik frakcióvezetője. Jakab Péter azt állította, nem igaz, hogy a főváros és a vidék között csökkenne a bérszakadék.

A Jobbik most olyan erőkkel működik együtt, amelyek kormányon munkahelyteremtés helyett a segélyezést választották

- reagált Orbán Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára.

Egyébként a baloldali önkormányzatok egységesen most is ugyanebben a politikában gondolkodnak, és jól láthatóan a Jobbik is ehhez szépen felzárkózott: a Jobbik vezette Ózdon óvónők bérét csökkentették, Miskolcon az önkormányzati cégek dolgozóit csökkentették, Hódmezővásárhelyen pedig közalkalmazotti bércsökkentést hajtottak végre

– közölte a politikus.

Az időben meghozott intézkedéseknek is köszönhető, hogy hazánk sikerrel zárta a járvány elleni védekezés első szakaszát - hangsúlyozta a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője. Kocsis Máté kiemelte: a következő időszak így alkalmas arra, hogy a magyar emberek véleményt mondjanak a fontos kérdésekről. A politikus hozzátette: fontos, hogy a baloldal támadásai ellenére mindenki vegyen részt a konzultáción, mert sorskérdésekről lesz szó.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!