2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 14:00

Belföld

Kásler Miklós visszaszólt Szél Bernadettnek

Ne az emberi életek árán akarjon a baloldal politikai tőkét kovácsolni - figyelmeztetett Kásler Miklós. Az Emberi Erőforrások minisztere az Életközelben című videósorozatban azt fejtegette, hogy addig nem közölnek adatokat, míg megfelelő számú vizsgálati eredmény nincs a birtokunkban. A miniszter Szél Bernadett országgyűlési képviselő azon vádaskodására reagált, miszerint hatástalanok lennének a keleti vakcinák. Kásler Miklós hozzátette: körülbelül tízezer életet mentett meg a magyar kormánynak az a döntése, hogy megszervezte az oltást és bevonta a keleti vakcinákat is.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!