2022. 11. 27. Vasárnap Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:10

Belföld

Kásler Miklós: Sikeres a diákok kampányszerű oltása

Sikeres a fiatalok kampányszerű oltása és az augusztusban elkezdett oltakozás is - mondta az emberi erőforrások minisztere a facebookon közzétett legújabb videójában. ((A miniszter a diákok oltása mellett kitért a pedagógusok 85%-os átoltottságára is, bízva, hogy ez a szám emelkedni fog a közeljövőben. ))Kásler Miklós hangsúlyozta: Az összesen 13 féle, életkorhoz kötött kötelező oltás esetében 99 százalék az átoltottság, ami egyedülálló a világon. A fakultatív módon felvehető oltásoknál is hasonlóan eredményes a vakcinák felvétele - tette hozzá a miniszter.

  • Kásler Miklós: Sikeres a diákok kampányszerű oltása

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!