2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Kásler Miklós: Sikeres a diákok kampányszerű oltása

Sikeres a fiatalok kampányszerű oltása és az augusztusban elkezdett oltakozás is - mondta az emberi erőforrások minisztere a facebookon közzétett legújabb videójában. ((A miniszter a diákok oltása mellett kitért a pedagógusok 85%-os átoltottságára is, bízva, hogy ez a szám emelkedni fog a közeljövőben. ))Kásler Miklós hangsúlyozta: Az összesen 13 féle, életkorhoz kötött kötelező oltás esetében 99 százalék az átoltottság, ami egyedülálló a világon. A fakultatív módon felvehető oltásoknál is hasonlóan eredményes a vakcinák felvétele - tette hozzá a miniszter.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!