2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Kormányinfó - sajtótájékoztató élőben 12:00

Belföld

Kásler Miklós: Az omikron lefolyása enyhébb, mint a korábbi mutációké

Az omikron variáns klinikai lefolyása lényegesen enyhébb, mint a korábbi mutációké – erről beszélt az emberi erőforrások minisztere, a közösségi oldalára feltöltött videóban. Kásler Miklós hozzátette: a 4. hullám január végére, február elejére gyakorlatilag lenullázódott volna, ha nincs az omikron. A tárcavezető hangsúlyozta, a variánst Afrika déli részén november végén mutatták ki és hihetetlenül gyorsan terjedt el az egész világon. Kásler Miklós arról is beszélt: egyértelmű, hogy az oltás utáni negyedik hónapban elindul a védettség csökkenése.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A koronavírus-járvány 8. hulláma kezdődött el Spanyolországban

Spanyolországban február óta először haladja meg a 10 ezer főt a koronavírus-járvány miatt kórházba került betegek száma. Az egészségügyi minisztérium az egyre több beteg miatt ismét maszkviselésre kéri a lakosságot. A HírTV-t Tóth Brigitta tudósította, Alicantéból.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!