2022. 09. 29. Csütörtök Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Soroló

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Karácsonykor még a „fekete öves” bűnözők is elérzékenyülnek

Karácsonykor még a „fekete öves” bűnözők is elérzékenyülnek, legalábbis azok, akiket otthon társ és gyermekek várnak. Ilyenkor lassan telnek a napok. Még azokat is képesek legyűrni az érzelmek, akik korábban valamilyen súlyos bűncselekményt követtek el. A veszprémi börtönben ünnepi műsorral készültek a karácsonyra.

  • Karácsonykor még a „fekete öves” bűnözők is elérzékenyülnek

Gárdonyi Géza egyik novellájából készült színdarabot próbáltak a veszprémi börtön lakói decemberben. Karácsonykor a zárkatársak előtt adták elő a darabot. A csapat valamennyi tagja alkalmi színész, a rácsokon túli világban nem ezzel kereste a kenyerét. December eleje óta próbáltak. Gyorsabban telik így az idő, miközben észrevétlenül ők is sok mindent tanulnak önmagukról. Magabiztosabbak lesznek, megtanulnak másokkal együtt érezni, kommunikálni, csapatban dolgozni. Mivel börtönről van szó,  társulat folyamatosan változik. Ha valaki szabadul, új elítélt veszi át a szerepét.

Tekintse meg a teljes Riasztást:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!