2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Karácsonyi szeretetlakoma + videó

Szíveket is melengettek a karácsonyi szeretetlakomával Budapesten és Debrecenben. A segélyszervezetek az ételosztással méltóbbá teszik az ünnepet a rászorulóknak is.

  • Karácsonyi szeretetlakoma + videó

Már a nyitás előtt kígyózó sorokban várakoztak a rászorulók a Népligetben megtartott Karácsonyi Szeretetlakomán. A krisna tudatú hívők 35. alkalommal osztottak meleg ételt és élelmiszercsomagot a rászorulóknak.

 

Debrecenben pedig karácsony első napján az ökumenikusok mintegy 1000 adag ételt osztottak a rászorulóknak.

Az Ökumenikus Segélyszervezet évente 300 ezret adag ételt oszt ki, ehhez a felajánlásokat továbbra is várják, egyebek mellett a 1353-as adományvonalon.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!