2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Belföld

Karácsonyi felvonulás Balatonlellén

Kivilágított traktorokkal és terepjárókkal teremtettek karácsonyi hangulatot Balatonlellén és Balatonbogláron. A különleges fényárban úszó járművekkel körbejárták a legforgalmasabb utcákat. Egy-egy helyen megállva szaloncukrot is osztottak a nézelődőknek.

  • Karácsonyi felvonulás Balatonlellén

Traktorokkal, kamionnal, zetorral és személyautókkal is felvonultak Balatonlellén, valamint Balatonbogláron. A konvoj különlegessége az volt, hogy minden gépjárművet egyedileg fel is díszítettek. Több ezer led izzó színsítette a menetet. A felvonulást alig 10 nap alatt szervezték meg.

A kezdeményezéshez helyi vállalkozók, gazdák is csatlakoztak.

A díszes menet több lellei és boglári utcán is áthaladt, több helyen pedig megálltak, hogy a nézelődők fotózkodhassanak a karácsonyi díszbe öltözött járgányokkal.

Idősek, felnőttek, gyerekek egyaránt várták a színes fényekbe öltözött traktorokat.

A szervezők azt tervezik, hogy jövőre többféle járművel és még színesebb világítással lepik meg a helyieket.

 

A kép forrása: Sonline / Youtube

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!