2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

„Karácsony pénzembere már elkezdett valódi információkat is megosztani”

A 99 Mozgalom költségvetési csalás gyanújával elrendelt nyomozásához csatolták ezt az ügyet is. A Fidesz szerint, Karácsonyék adománygyűjtési botrányában folyamatos a homályosítás és egyre több a kérdőjel.

  • „Karácsony pénzembere már elkezdett valódi információkat is megosztani”

Megerősítette Perjés Gábor, hogy ő kezelte a 99 Mozgalom adománygyűjtésből származó pénzeit. Arról azonban már hallgat, hogy pontosan honnan is érkezett az. A politikus most már módosított a gyűjtés részletein. A több adománygyűjtőből valahogy egy lett.

Folyamatos a homályosítás és egyre több kérdőjel vetődik fel az ügyben – mutat rá a Fidesz fővárosi frakcióvezetője. Wintermantel Zsolt hozzátette: a baloldal kampányfinanszírozási sztorijában a teljes tagadástól a hiteltelen adományládikás sztorin keresztül most eljutottunk oda, hogy Perjés Gábor már elkezdett valódi információkat megosztani erről a történetről. 

Fidesz fővárosi frakcióvezetője úgy gondolja, mindez azért van, mert Perjés Gábor látja hogy a főpolgármester hogyan próbálja eltaszítani magától ezt az ügyet és nem akarja Karácsony Gergely helyett elvinni a balhét.

Közben már az adóhatóság is vizsgálódik Karácsony Gergely pénzemberének vagyonnyilatkozata miatt – írja a Magyar Nemzet. A lap megtudta: a 99 Mozgalom adománygyűjtéseivel kapcsolatban, költségvetési csalás miatt indított nyomozáshoz csatolták ezt az ügyet is.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!