2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

Karácsony Gergelyt még mindig nem zavarja a KRESZ + videó

Ismét látszat-sétáláson kapták Karácsony Gergelyt. A Ripost vette észre, hogy a kispesti polgármesterrel közösen látványosan sétálva kampányoltak, ám amint a PR fotók elkészültek, mindketten autóba szálltak, ráadásul mindketten tilosban parkoltak. Nem ez az első ügye Karácsony Gergelynek, amikor összetűzésbe kerül a közlekedési szabályokkal.

  • Karácsony Gergelyt még mindig nem zavarja a KRESZ + videó

Karácsony és Kispest polgármestere pofátlanul semmibe vették a KRESZ-t – ezzel a címmel közölt cikket a Ripost. A portál egy fényképet is bemutatott, amelyen az látszik, ahogy a főpolgármester és Gajda Péter a PR fotók kedvéért egy sajtótájékoztatóról gyalog mentek a közeli szakrendelőhöz.

Csakhogy a Ripost olyan fotókat tett közzé, amelyeket biztosan nem a két városvezető PR-fotósa készített. Ezeken a portál szerint az látszik, hogy a propagandagyaloglás előtt Karácsony Gergely szolgálati autóját egy megállni tilos táblánál a járdán parkolta le.

Gajda Péter szolgálati kocsijával pedig a jogszabály által kizárólag az egészségügyi szolgálat tagjainak fenntartott parkolóhelyre állt.

Karácsony Gergőt csak a szemfényvesztő fotók és a kampány érdekli a kispestiek valós problémái pedig nem – mondta a Fidesz kispesti képviselője, Dódity Gabriella, majd hozzátette: Karácsony Gergely arra már nem vette a fáradtságot, hogy olyan helyekre is ellátogasson ahol nem csak kampányképeket lehet lőni, hanem ahol valódi segítségre lenne szüksége az ott élőknek.

Karácsony Gergelynek nem csak az angol tudása hanem a KRESZ tudása is hiper passzív. Egyébként ezen felül pont olyan magasról tesz a szabályokra mint a budapestiekre. Tehát egy szemfényvesztő kampánykiállítást csinált Kispesten, egy nagy szövetségesével, Gajda Péterrel. Mindenféle csili-vili dolgot megnéztek, többek között az egymilliárd forintos kormányzati támogatásból megvalósuló egynapos sebészetet

– hangsúlyozta Dódity Gabriella.

A mostani botrány előtt alig egy hónappal bukott le legutóbb KArácsony Gergely. A 18. kerületben indult propagandavillamosozásra, ahogy fogalmaztak a kész és tervezett beruházásokat megnézni. A villamoson még baloldali politikusokkal szelfizett is egyet.

Azt nem tudni, hány beruházást sikerült megnéznie 25 perc alatt. A Metropol ugyanis közzétett egy fotót, amely szerint a 10 óra 45 perckor készült PR-szelfi után alig 25 perccel már a Havanna lakótelepen száll ki szolgálati kocsijából Karácsony Gergely. Félórára rá pedig abba is szállt vissza, nem villamosra.

A Metropol emlékeztetett arra is, hogy tavaly miközben az autómentes hétvégét reklámozta, a főpolgármester végig a szolgálati autójával furikáztatta magát, a sofőrje pedig gyakran szabálytalankodott. 

A dugókat is előszeretettel kerüli ki, szabálytalanul. Felvétel is készült arról, hogy miközben a budapestiek a hídon araszoltak, a főpolgármester szolgálati autójával a buszsávban száguld el mellettük.

A HírTV által megkérdezett budapestiek azt mondják, a főpolgármesternek nem a kampányképekre kellene időt és energiát fordítania, hanem a valós problémák megoldására. Azt pedig külön felháborítónak tartják, hogy nem tartja magára nézve érvényesnek azokat a szabályokat, amelyek mindenkire egyformán vonatkoznak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!