2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

Karácsony Gergelyt még a kispesti korrupciós botrány sem érdekli

Hallgat az újabb kispesti botrányról Karácsony Gergely. A főpolgármester korábban nyíltan kiállt Kispest szocialista polgármestere mellett. A Hír TV-nek egy koronatanú ugyanakkor azt nyilatkozta: bűnszervezet működik a városrészben, amit Gajda Péter vezet.

  • Karácsony Gergelyt még a kispesti korrupciós botrány sem érdekli

Informátor című műsorunk pénteken mutatta be azt a férfit, aki Gajda Péter és Lackner Csaba bizalmasa volt. Vé. Ákos aki a kispesti társaság sofőrjeként az úgynevezett belső kör tagja volt megerősítette a HírTV birtokába jutott hang és képanyagok hitelességét és azok valóságtartalmát.

A kerület momentumos átláthatósági biztosa bizonyító erejűnek tartotta a felvételt. Paróczai Anikó tagja is volt a kerületi tényfeltáró bizottságnak.

Most azonban a koronatanú nyilatkozata után már azt mondta: a pártvezetéstől azt az utasítást kapta, hogy a HírTV-nek nem nyilatkozhat.

Karácsony Gergely korábban kiállt a kispesti szocialista polgármester mellett. Szerettük volna megtudni tőle, hogy a koronatanú vallomása és az új hangfelvételek nyilvánosságra kerülése óta megváltozott-e a véleménye.

Megkerestük Gajda Pétert is, azonban a kispesti botrány kulcsfigurája napok óta válaszok helyett türelmet kér.

 

 

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!