2020. május 31.,
vasárnap, Angéla, Petronella napja

Karácsony Gergely vulgáris üzenetet küldött Kövér Lászlónak

Hír TV

2019. május 18., szombat 19:25

Folytatódik az MSZP és a Párbeszéd botránypolitizálása. A két párt közös főpolgármester-jelöltje a közösségi oldalán vulgáris tartalmú zeneszámmal üzent az Országgyűlés elnökének. Karácsony Gergely az üzenet mögöttes tartalmáról azt mondta: mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja.

Az angol énekesnő Lily Allen egyik dalával üzent Karácsony Gergely a házelnöknek, miután Kövér László egy lakossági fórumon arról beszélt, hogy szerinte egy normális homoszexuális nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.  Az MSZP és a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje a közösségi oldalán megosztott posztban azt írja: „A homofóbia elleni világnap alkalmából küldöm ezt a számot Kövér Lászlónak, Gulyás Gergelynek, és mindenkinek, aki szereti.”

A vulgáris tartalmú zeneszám mögöttes üzenetéről Híradónk megkérdezte Karácsony Gergelyt.

Ez a leghíresebb dal, ami a homofóbia ellen szól, a homofóbia ellenes világnapon szerintem ezt megosztani, ebben nincsen semmi különös, mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja – mondta Karácsony Gergely.

Néhány héttel ezelőtt a szocialista Bangóné Borbély Ildikó ugyanezekkel a szavakkal magyarázkodott, miután az ATV-ben arra a kérdésre, hogy miért magas a kormánypártok támogatottsága azt a válaszolta: sok a patkány Magyarországon.

Bangóné Borbély Ildikó az eset után ugyan elnézést kért, és a korábbinál jóval kevesebbet szerepel a sajtóban, országgyűlési képviselői mandátumáról azonban nem volt hajlandó lemondani.

Hír TV