2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Belföld

Karácsony Gergely váltja Jávor Benedeket a PM élén

Karácsony Gergely váltja a Brüsszelbe távozott Jávor Benedeket a Párbeszéd Magyarországért élén.

Az LMP-s szakadárok másik társelnöke Szabó Tímea maradt. A tisztújító gyűlés az elnökségi tagok közül Szabó Rebeka volt országgyűlési képviselőt és Erőss Gábort is újraválasztotta. A gyűlésen döntöttek arról is, hogy önállóságukat megőrizve, de a Bajnai-szövetséggel akarnak közösen indulni az önkormányzati választásokon. Karácsony Gergely hangsúlyozta: a PM célja a párt megerősítése és egy új baloldali politika létrehozása.

– Látjuk azt, hogy a választási közös indulás, az a fajta összefogás, ami az áprilisi választással létrejött, ez nem megfelelő keret annak érdekében, hogy visszaszerezzük a magyar választópolgárok bizalmát a balközép politizálás irányába. Ezért mi egy új baloldali politikát szeretnénk felépíteni, egy olyan új baloldali politikát, ami azok számára is rokonszenves lehet, akik nem szavaznának a régi baloldal pártjaira – mondta Karácsony Gergely.

Mi zajlik a baloldalon?

Mesterházy Attila távozása után káosz uralkodik az MSZP-ben, Bajnai Gordon pártja pedig a szétesés határára jutott. Eközben Gyurcsány Ferencékhez egyre több csalódott szocialista szimpatizáns csatlakozik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Zsinórban hatodszor + videó

Radar - Zsinórban hatodszor + videó

Megvédte magyar bajnoki címét a Ferencváros labdarúgócsapata! A zöld-fehér együttes zsinórban hatodik alkalommal végez biztosan a pontvadászat élén, összesen pedig ez az FTC 35. bajnoki aranyérme. Az önfeledt ünneplést kevesen úszták meg szárazon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!