2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Karácsony Gergely újra hadat üzent a budapesti autósoknak

Alig egy hete derült ki, hogy Karácsony Gergely végérvényesen kitiltaná a kocsikat a pesti alsó rakpart belvárosi szakaszáról, máris megérkezett a főpolgármester legújabb hadüzenete a Budapesten közlekedő autósok ellen: korábban Karácsony Gergely radikálisan csökkentette volna a sebességhatárokat 50-ről 30 kilométer per órára Budapesten, most a főváros vezetése a gyorshajtók ürügyén szeretne új átfogó közlekedési stratégiát alkotni. Stábunk megkérdezte a fővárosi autósokat, szerintük melyik a nagyobb probléma Budapest útjain: a végeláthatatlan dugók vagy a gyorshajtók?

  • Karácsony Gergely újra hadat üzent a budapesti autósoknak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!