2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Karácsony Gergely szerint továbbra is nyereséges a parkolás Zuglóban

Ha nyereséges lenne a parkolás Zuglóban, akkor Karácsony Gergely az adatokat, mint bizonyítékokat, be tudná mutatni - hangsúlyozta Zugló fideszes al-polgármestere. Rozgonyi Zoltán szerint a polgármester hiába állítja, hogy nyereséges a parkolási rendszer, az már több mint egymilliárd forintos veszteséget termelt.

  • Karácsony Gergely szerint továbbra is nyereséges a parkolás Zuglóban

Nemrég szórólapokon hívták fel ismeretlenek a figyelmet arra, hogy Karácsony Gergely vezetése alatt hatalmas veszteségeket okozott a 14. kerületnek a parkolás üzemeltetése, valamint arra is emlékeztetek, hogy hiába döntött a képviselő testület a városrészben élők ingyenes parkolásáról, ezt Karácsony Gergely még mindig nem vezette be.

Zugló első embere viszont azt állítja, a kerületi lakosok ingyen parkolhatnak.

Ami az ingyenes parkolást illeti. Szeretném Önnek megjegyezni, hogy Zugban mindenki ingyen parkol a saját lakóhelyén. A zuglói parkolást nyereségessé tettük. Az, hogy a képviselő testület szeretne-e újabb kedvezményeket adni a zuglói polgároknak azt már az új testületnek kell eldöntenie

- mondta Karácsony Gergely.

Májusban döntött úgy a Zuglói képviselő testület, hogy kormánypárti javaslatra ingyenessé teszi június 13-ától a szolgáltatást. Egy nappal később viszont Karácsony Gergely jegyzője törvényességi kifogást nyújtott be, szerinte ugyanis a parkolási szerződések felmondásáról szóló határozat pontatlan és törvénybe ütközik. Így döntés még hivatalosan nem született.

Az ingyenességet májusban maga karácsony is megszavazta, de úgy látszik arra is alkalmatlan, hogy egy érvényes képviselő testületi döntést végrehajtson, elszabotálja az egészet. Egész nap a városban tévelyeg. Zuglóval pedig nem foglalkozik. Felmerül a kérdés, hogy miért akar polgármester lenni ha egy ilyen egyszerű dolgot sem képes megoldani

- jelentette ki a zuglói polgármesterjelölt, Rozgonyi Zoltán.

Zugló Fideszes polgármester-jelöltje szerint Karácsony nem mond igazat. Rozgonyi szerint ha nyereséges lenne a parkolás az ezt bizonyító adatokat be tudná mutatni a polgármester.

A Fideszes politikus világossá tette, ha nyer az Önkormányzati választáson június 13-ig visszamenőleg visszafizetné a megbüntetett zuglóiak parkolási bírságokat.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A svájci államfővel tárgyalt Orbán Viktor

A svájci államfővel tárgyalt Orbán Viktor

Magyarország EU-elnökségéről, az ukrajnai és a közel-keleti háborús konfliktusokról valamint a svájci-magyar gazdasági együttműködésről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Viola Amherddel, a Svájci Államszövetség elnökével pénteken a Karmelita kolostorban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!