2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Belföld

Karácsony Gergely leadta szavazatát

A botrányok ellenére optimista az ellenzék főpolgármester-jelöltje. Karácsony Gergely miután leadta szavazatát elmondta: nagy tételben fogadott, hogy győzelemmel zárja a napot. A politikus szerint a mai, a budapestiek nagy napja lesz.

 

"Megváltoztattuk az ellenzéki politikát, képesek voltunk létrehozni az ellenzéki egységet, képesek voltunk a budapestiek bevonásával kampányolni, mindenképpen megváltoztattuk már az ellenzéki politikát, a budapesti polgárokon fog múlni az, hogy Budapest politikáját is meg tudjuk-e változtatni, én nagyon erősen bízom abban, hogy ez sikerülni fog"

- mondta Karácsony Gergely, ellenzéki főpolgármester-jelölt.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!