2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Csernobil öröksége: a Zóna

Következik:

Napi aktuális 04:40

Belföld

Karácsony elárulta, szerinte ki a legalkalmasabb miniszterelnöknek + videó

Dobrev Klára áll a legközelebb ahhoz, hogy 2026-ban miniszterelnök legyen - legalábbis Karácsony Gergely szerint. A Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója közben arról beszélt Csörte című műsorunkban, hogy a főpolgármesternek felelőssége van abban, hogy Budapest lemarad a régió fővárosaitól.

  • Karácsony elárulta, szerinte ki a legalkalmasabb miniszterelnöknek + videó

Gyurcsányt és az embereit takarítsuk ki a Városházáról, mert jelenleg az ő emberei irányítják Budapestet! - fogalmazott kampánynyitó beszédében Szentkirályi Alexandra. A kormány főpolgármester jelölte akkor felhívta a figyelmet: Gyurcsány Ferenc már 2019-ben bebiztosította magát a Városházán.

Karácsony Gergely pedig most elárulta: Dobrev Klárát tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy 2026-ban miniszterelnök legyen...

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!