2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

A közvetítő

Következik:

A közvetítő 03:30

Belföld

Karácsony bulivillamosán estek egymásnak az emberek a szervezetlenség miatt + videó

Sokaknál elszakadt a cérna. Van, aki órákig várt, mégsem jutott fel, számolt be a Mandiner.

  • Karácsony bulivillamosán estek egymásnak az emberek a szervezetlenség miatt + videó

Budapest 150. szülinapja alkalmából ismét kigurul a bulivillamos, a város egyik legkülönlegesebb, mozgó bulihelyszíne! – hirdette a programot a város honlapja. Mint írták, november 16-17-18-án „DJ-k izzítják a 49-es villamos vonalát Kelenföld és a Deák Ferenc tér között”. Úgy tűnik azonban, hogy nem lemezlovasok, hanem a feszültség miatt izzott a levegő.

A közösségi médiában terjedő felvételek szerint egymásnak estek az emberek szervezetlenség miatt. Sokaknál elszakadt a cérna a hosszú várakozás miatt, viszont a főpolgármester szerint „óriási buli volt a szülinapi bulivillamoson”.

Frissítés

A káoszról készült videót eltávolította a TikTok. A videó készítője egy rövid felvételben elmagyarázta, hogy a TikTok „gyűlöletbeszéd” miatt szedte le a bulivillamosos videót, s kifejtette felháborodását, hogy hiába állt elöl a sorban, különféle „VIP” emberek miatt nem engedték fel az egyébként hatvan-nyolcvan férőhelyes villamosra. A TikTok később ezt a videót is eltávolította. A Facebookon azonban az alábbi videó érhető el az esetről.

Ilyen volt a hangulat a bulivillamoson:

Az eredeti cikk a Mandiner oldalán érhető el!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!