2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Az olasz futball magyar mesterei

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Karácsony az idősek otthonában

Közös ebéddel ünnepelték a karácsonyt a pátyi Levendula Ház Idősek Otthonában. Az elmúlt heteket az otthon díszítésével töltötték a lakók. Az intézmény vezetője elmondta: az otthonnak 170 lakója van, legtöbbjük az ünnepeket is itt tölti, így különösen fontos, hogy meghitté tegyék ezt az időszakot.

  • Karácsony az idősek otthonában

A Levendula Házban 170 idős ember éli mindennapjait.

„Általában beszélgetnek, akik itthon vannak, ilyenkor már befejeződik az épület feldíszítése, azt a lakók csinálják, mi biztosítjuk hozzá a fenyőfát, a díszeket ők maguk gyűjtögetik össze, hozzák magukkal a régi életükből. Itt tároljuk egész évben, aztán ilyenkor fölkerül, amit csak föl lehet tenni.”

- jegyezte meg Kovács János, a Levendula Ház Idősek Otthona ügyvezető igazgatója.

Az ügyvezető igazgató hozzátette: a lakók számára a kápolna és a könyvtár is lehetőséget teremt a közösségi élet megélésére.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!