2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Karácsony az idősek otthonában

Közös ebéddel ünnepelték a karácsonyt a pátyi Levendula Ház Idősek Otthonában. Az elmúlt heteket az otthon díszítésével töltötték a lakók. Az intézmény vezetője elmondta: az otthonnak 170 lakója van, legtöbbjük az ünnepeket is itt tölti, így különösen fontos, hogy meghitté tegyék ezt az időszakot.

A Levendula Házban 170 idős ember éli mindennapjait.

„Általában beszélgetnek, akik itthon vannak, ilyenkor már befejeződik az épület feldíszítése, azt a lakók csinálják, mi biztosítjuk hozzá a fenyőfát, a díszeket ők maguk gyűjtögetik össze, hozzák magukkal a régi életükből. Itt tároljuk egész évben, aztán ilyenkor fölkerül, amit csak föl lehet tenni.”

- jegyezte meg Kovács János, a Levendula Ház Idősek Otthona ügyvezető igazgatója.

Az ügyvezető igazgató hozzátette: a lakók számára a kápolna és a könyvtár is lehetőséget teremt a közösségi élet megélésére.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Brüsszeli bevándorlási politika

Menczer Tamás Facebook-videójában hangsúlyozta, hogy míg Brüsszel és Soros György értékként tekint a migrációra, addig Magyarország megállítani akarja azt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!