2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Karácsony az Andrássy úti fákat félti, közben fák tucatjait vágatta ki a Pillangó parkban

Újra a budapesti fákért emelte fel a hangját Karácsony Gergely miközben az elmúlt években több mint 1000 fa kivágását hagyta jóvá Zuglóban.

  • Karácsony az Andrássy úti fákat félti, közben fák tucatjait vágatta ki a Pillangó parkban

Zugló polgármestere szerint az Andrássy úti fasorra már kimondták a halálos ítéletet. Ott szerinte csaknem száz fát fognak kivágni. Az ellenzéki főpolgármester-jelölt a növények védelmében szakmai és társadalmi párbeszédet indítana a főváros környezetvédelmi biztosával.

Amíg Karácsony Gergely az Üllói úti fákért aggódik, közben Zuglóban a Pillangó parkban sok fát vágtak ki az elmúlt időszakban. - mondta a zuglói önkormányzat fideszes képviselője. Kovács Balázs elmondta, a környéken élők becslése szerint a park felújítása során csaknem 100 fát vágtak ki. Az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje pedig az elmúlt években több mint 1000 fa kivágását hagyta jóvá Zuglóban.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!