2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

StartStop 12:30

Belföld

Káosz - A Volán és a Jovány buszai is járnak Hódmezővásárhelyen

Március elsején, hétfőn olyan kezdődött Vásárhelyen, ami talán eddig soha: két buszszolgáltató is rója a köröket a városban. Hajnalban ugyanis elindultak a Jovány Gyula-féle járművek, viszont mivel az önkormányzat nem mondta fel a szerződést a Volánnal, így ők sem álltak le. Bakikból sem volt hiány - írja a promenad.hu.

  • Káosz - A Volán és a Jovány buszai is járnak Hódmezővásárhelyen

A Promenád többször is beszámolt arról, hogy a városvezetés bénázása miatt egyszerre két szolgáltató is elindul majd járataival, illetve számláz majd az amúgy is bevallottan nehéz anyagi helyzetben lévő önkormányzatnak (melynek a jelek szerint a pereskedés marad, ha már nem sikerült értelmesen letárgyalnia az ügyet). Márciustól ugyanis életbe lép a Jovány Gyula vállalkozó által „újragondolt” szolgáltatás a Márki-Zayék november-decemberi pályázatán nyertes Jovány Gyula vállalkozó üzemetetésében, ugyanakkor az eddigi szolgáltató, a Volánbusz Zrt. is bejelentette, érvényesnek és élőnek tekinti a várossal 2019. január 1-jétől 2023. december 31-éig szóló szerződését, ezzel szemben jogellenesnek és jogszerűtlennek a tavalyi pályázatot, ily módon természetesen nem áll le - olvasható a portálon.

Az első nap reggelének beszámolója és a teljes cikk ITT olvasható.

promenad.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elindult a Jobbikban a kilépési hullám

Elindult a Jobbikban a kilépési hullám

Jakab Pétert Nagykőrös önkormányzati képviselője, a párt Pest megyei elnöke is követi és bejelentette: lemond elnöki tisztségéről és a felügyelő bizottsági tagságáról, valamint kilép a pártból.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Terjed a Hepatitis A

Terjed a Hepatitis A

Az országos tiszti főorvos körlevélben figyelmeztette a fővárosi egészségügyi intézményeket arra, hogy egyre gyakrabban észlelnek fertőző májgyulladást
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!