2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Kampányüzemmódban maradt az ellenzék

Kampányüzemmódban maradt az baloldal és az ellenzéki sajtó is a három elvesztett választás után, Kovács Zoltán szerint. A kormányszóvivő Versus című műsorunkban azt mondta, az ellenzéki pártok vezetői láthatóan eltűntek a nyilvánosság elől és megpróbálnak más fórumokon véleményt formálni.

Kovács Zoltán szerint azért változott meg a tüntető csoportok összetétele, mert azok is utcára vonulnak, akik eddig nem foglaltak nyíltan állást politikai kérdésekben. A kormányszóvivő szerint az interneten szerveződött tüntetéseken azok a vélemények hangzanak el, amit az ellenzéki sajtóban lehet olvasni.

„Nehéz egy érzelmileg kampányüzemmódban hagyott közvélemény-formáló közegben, és itt azért az elektronikus sajtó jelentős része láthatja, hogy milyen üzemmódban működik, alapvetően értelmes párbeszédet folytatni. És erre az elmúlt időben most már három-négy olyan példát is lehet mondani, ahol nem a lényegről, illetve nem az eredeti szándékról beszélünk, hanem a sajtóban kialakított véleményekről, illetve egy olyan irányított formájáról, amelyet utána nehéz kezelni” – fogalmazott Korács Zoltán.

A kormányszóvivővel készült teljes interjút a Versusban láthatják, ma este 21.30-tól

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!