2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Kamerákba mondta Magyar Péter, hogy szerinte miért volt szükség a blikkes videó vágására + videó

A Nemzeti Választási Iroda április 11-én nyilvántartásba vette a Tisza, azaz a Tisztelet és Szabadság Pártot, így Magyar Péterék az önkormányzati és az európai parlamenti választásokon is el tudnak indulni.

  • Kamerákba mondta Magyar Péter, hogy szerinte miért volt szükség  a blikkes videó vágására + videó

Egy országjárást nem egyszerű megszervezni de ha minden jól megy, jövő héten elindulunk – így fogalmazott Magyar Péter a Nemzeti Választási Bizottság ülését követően, miután nyilvántartásba került a Tisza Párt. Magyar Pétert kérdeztük még az április 6-i tüntetéssel kapcsolatban is, miután az Origó írta róla, hogy Magyar a Blikk riportjából kivágatott egy részt, amelyben barátnője külföldi segítőkről beszélt; azt ugyan beismerte, hogy megvágatták a videót, de azt állítja, hogy nem szándékosan került ki a végleges anyagból a szóban forgó rész.  

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Havran Zoltán / Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!